THE COUNTRY CLUB ST GEORGES BASIN

  • St Georges Basin Country Club_roofer pendant_fabbian_gineico lighting
  • Roofer pendant light_fabbian_gineico lighting
Category
Commercial Lighting, Lighting

THE COUNTRY CLUB ST GEORGES BASIN

LOCATION: Sanctuary Point NSW

DESIGNER: Abeo Architects

PHOTOGRAPHER: Noel McLaughlin

DETAILS: The team from Abeo Architects were tasked with the refurbishment of On Point Kitchen the main dining room for The Country Club St Georges Basin. With expansive views of the surrounding golf course and bush environment Abeo Architects have provided a modern and fun environment, with a sophisticated use of colour and texture in the overall interior design.

The Roofer pendant light – by the innovative Italian lighting brand Fabbian – is the statement light used throughout the space, a focal point for the cosy booth seats, together with an interesting texture. The Roofer collection draws its inspiration from roof tiles. The individual rubber tiles are available in a range of colours and can be mixed and assembled in any configuration yielding a different colour or combination every time.